Pagina wordt geladen...

 
https://www.cool-bommelerwaard.nl/wp-content/uploads/2019/05/logo_Sta_op_rgb_300x185.png

Over CooL Bommelerwaard

CooL Bommelerwaard is een handelsnaam van Sta Op!-coaching, ingeschreven bij de KvK onder nummer 73514284. Onder deze naam verzorg ik als coach de Gecombineerde Leefstijl Interventie voor de regio Bommelerwaard.

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren '60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.

De regio Bommelerwaard bestaat uit de stad Zaltbommel en de dorpen Aalst, Alem, Ammerzoden, Brakel, Bruchem, Delwijnen, Gameren, Hedel, Heerewaarden, Hurwenen, Kerkdriel, Kerkwijk, Nederhemert-Noord, Nederhemert-Zuid, Nieuwaal, Poederoijen, Rossum, Velddriel, Well, Wellseind en Zuilichem.

Hoewel CooL Bommelerwaard gericht is op de leefstijlprogramma’s binnen deze regio, werken we ook buiten deze regio. Je bent dus altijd welkom bij ons!

https://www.cool-bommelerwaard.nl/wp-content/uploads/2019/02/Logo-CooL-Bommelerwaard_200px.png

© 2019-2022. Alle rechten voorbehouden.

CooL Bommelerwaard is een handelsnaam van Sta Op!-coaching, ingeschreven onder KvK 73514284.